Brasserie Moutarde, gelegen in Brakel (Vlaamse Ardennen),  is een unieke en gezellige zaak waar grootmoeders keuken, wijnen en bieren centraal staan. Oma's bloemetjes servies, sanseveria's en de  landelijke stoere inrichting bepalen een open en warme sfeer bij Moutarde. 

 

Nathalie en Sven ontvangen u graag op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag! (openingstijden winter/zomer zie reserveren) 

U bent welkom voor een gezellig diner met rustgevende jazzmuziek op de achtergrond. Vanaf de lente- en zomermaanden kan u genieten van ons terras (open afhankelijk van de weersomstandigheden).

Wij werken bewust met zoveel mogelijk biologische verse producten in samenwerking met plaatselijke bioboerderijen. Onze menukaart varieert naargelang de seizoenen en aanbod van bioproducten!  

 

 

Nathalie verzorgt de gerechtjes en tracht zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de klant. Ook Veggie of glutenvrij kan zeker bij ons!

Voor reservaties van grote tafels vragen we dan ook u te beperken in de keuze van de kaart alsook vragen wij een voorschot.  Bedankt alvast voor jullie begrip. 

 

Heeft u zin om een feestje te organiseren dan kan u gebruik maken van onze multifunctionele ruimte. Vraag vrijblijvend ons advies over de verschillende formules. 

 

Nathalie en Sven hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

 

Fijne groeten

 

VALKENBERGSTRAAT 24 - 9660 BRAKEL